SFK Flygklubb

Siljansnäs FK en gemytlig klubb med trivsam timrad klubbstuga med komplett kök, storstuga med öppen spis, TV, dator, trådlös Wi-Fi, dusch och toalett, enkla övernattningsstugor, camping samt sommartid bastuhus/duschar. Hotell, stugbyar och familjecamping med bad inom 3 km.
Siljansnäs FK är en del av:

(klicka)

FLYG med oss !
Se Siljan från ovan eller ta en provstart i segel- eller motorflyg!

Presentkort ordnas!
Välkommen för samråd och info inför en fantastisk, annorlunda upplevelse!
Ingmar Lind tel 070-3911150 eller e-maila lindingmar@hotmail.com så kommer "all" info i retur!

Search

Fly-In Kräftstjärtsvängen 2019:

Klicka på "Kräftstjärtsvängen" härovan till höger!

 

Allt material från 2015, 2016 och 2017 är nu arkiverat - titta i höger kolumn>>>

torsdag
okt022014

Mysig kväll avslutade säsongen 2014

Soffmötet igår 1 oktober var mys i högsta grad! Klubbstugan har ju en hög "mysfaktor" i sig själv, men igår ökades den avsevärt med brasa i kaminen, levande ljus och sköna dofter av korv, kladdkaka, chokladkaka, äppelkaka med vaniljglass, kaffe, och medan alla dessa läckerier inmundigades kom årets bilder på duken: flygplan och folk och inte minst: 25 år gamla videoer från när UIA och andra klubbflygplan hämtades i utlandet och forslades till klubben. Superavslutning var en video från första Kräftstjärtsvängen!! Det var tider det! Långbord på gräsmattan, grillad kyckling, Fornby Kapell och en fantastisk entusiastisk försångare till allsången.

141001 Säsongsavslutningskväll med filmhistoria: Göte O bjöd en välbefolkad storstuga på massor med klubbvideo från 1990 och framåt. Dessutom "årets bilder", årets flygstatistik, kôrv ma' brö' å èembaka' æblekage, chokladkaka och pepparkaka: TACK, Kerstin, Ingrid och Gunilla: gôtt!

Tack till alla som bidrog till att det blev en fin avslutning på flygsäsongen 2014.

tisdag
aug052014

Ny tvättmaskin: TACK till Rigmor och Knut!!!

 Seså - nu står den där i Reningsvärket och brummar tyst. 

          

Denna önskan hann knappt ut i etern  - då pinglade telefonen: Hej, jag vill gärna skänka klubben en NY tvättmaskin!!!

Man tror knappt sina egna öron – och då blir man åter igen rörd över den generositet, som klubbmedlemmar visar!

Tänk på förra sommaren, då dator, radio, trädgårdsmöbler, leksaker, kaffebryggare etc. etc. skänktes till klubben av medlemmar.

Det är fantastiskt! Stort, stort tack!

 

Den gamla tvättmaskin har lagt av!! Efter många års trogen tjänst har Ingmars lilla oranga tvättmaskin lagt av. Tvättmaskinen i Reningsverket servar bland annat våra gäster på camping och i stugor förutom att tvätta lakan och handdukar, som hyrs ut till gäster. Så hör av dig om det är så att Du tänker byta ut din gamla tvättmaskin till en nyare och mera energisnål modell. Klubben skulle bli väldig tacksam om Du ställer den gamla i Reningsverket i stället för på tippen.

Styrelsen

Page 1 2 3